Vågen och skorpionen i dagens horoskop

Säkerligen har du sett eller hört om det någon gång. Dagens horoskop skrivs i ett stort antal olika tidningar och på flera olika hemsidor. Där ges information och tips om hur den kommande dagen kommer att se ut och vad som väntar på de olika stjärntecknen. Man blir faktiskt tilldelat ett stjärntecken så tidigt som när man föds. Beroende på vilken månad man föddes i är man ett visst stjärntecken i horoskopet. Är du född någon gång mellan den 23 september och 22 oktober? Då har du stjärntecknet vågen. Om du är född mellan den 23 oktober och 21 november har du stjärntecknet skorpionen. Det är just dessa två stjärntecken som vi ska tala mer om nedan.

Om man tar en titt i dagens horoskop visar detta vilka olika egenskaper en person med ett visst stjärntecken har, vilken mat de gillar, vilket jobb som passar dem och vad deras svagheter samt styrkor är. Det finns till och med information att finna om ens djur. Om hunden eller katten där hemma föddes i en viss månad har denne också ett stjärntecken som går att följa och förlita sig på.

Hur är då det första stjärntecknet i dagens horoskop som vi skulle ta en titt på, vågen? Jo, vågen är en person som älskar att vara social. Att prata med andra och finna nya människor att samtala med är någonting som lyser upp deras dag. Förutom det sociala älskar vågen även att ta till sig ny kunskap, vare sig det är att läsa tre böcker på en dag eller att umgås med andra för att lära sig mer om dem. Just kärlek är någonting som det här stjärntecknet i horoskopet brinner för. Att inte vara omgiven av kärlek skulle vara en katastrof.

Då vågen hela tiden vill hålla sams och gör sitt bästa för att inte reta upp andra med sina åsikter kan man inte alltid vara säker på vad en våg egentligen tycker och tänker. Då de jobbar så hårt för att bli omtyckta kan de ibland ljuga för att inte skapa konflikter. Då vågen har svårt att klara sig utan andra kan detta resultera i att de i slutändan inte klarar av att ta egna beslut. Vågen är kärleksfull, vacker samt lätt att älska.

Vem är då skorpionen? Denne har ett stort mod och en brinnande passion inombords, men väljer att visa sig ganska lugn. Ingenting blir halvdant när skorpionen börjar ett projekt. De har även lätt att förstå andra och identifiera deras problem genom att vara en god människokännare. När det kommer till dem själva är de ganska hemlighetsfulla dock, så för andra människor är de inte lätta att avläsa. Skorpionen är väldigt känslosam och förlåter inte särskilt lätt. Om något ont har gjorts mot dem vill de gärna hämnas och kommer att bära på ilskan ganska länge. Trots att skorpionen ibland kan bli avundsjuk är de vanligtvis en fantastiskt lojal kompis. Detta stjärntecken i horoskopet har till sist också ett stort driv att finna en partner.