En brevlådeskylt är grannskapets nya hobby

Har du sett grannen som införskaffat en ny brevlådeskylt och du funderar på vart denna snygga skylt kan komma ifrån? Inte är det så svårt att gissa. Och inte är det svårare att få en sån du med. En brevlådeskylt som är personligt designad och utformad låter dig och ditt hushåll berätta lite mer om er själv på ett, möjligtvis, kul sätt. Ni kan berätta om er själv på ett väldigt avskalat sätt med, eller på ett sätt som ni själv väljer. En brevlådeskylt brukar dock innehålla familjens namn, ibland namnet på alla familjens medlemmar, samt husnummer och adress. Vill man inte ha reklam från brevbäraren är det viktigt att det finns med det med, och lättare blir det om brevbäraren ser det direkt. På så sätt kan man fortsätta ha goda relationer, och även ute på landet.

 

En lite annorlunda brevlådeskylt

 

Stå ut lite och överraska dem som går förbi. Kanske blir det dörren till något nytt, då någon granne snällt vågar gå och knacka på för att be om lite socker någon dag. Kanske väljer dem just ert hus för att ni verkat på sympatiska. Många hus i Sverige idag ger sken av att det inte är någon som bor däri. Det är sterilt och stelt, och skylten på brevlådan är så kortfattad som möjligt. Säg hej till den som passerar och säg tack till din brevbärare för att han eller hon gör ett så gott jobb varje morgon!

 

Brevlådeskyltar med stil

 

Sätt därför lite stil på din skylt. Välj bland typsnitt, storlekar och färger som resonerar med er som familj eller kollektiv. Välj en modernare layout eller en mycket klassisk som inte står ut lika mycket. Det beror helt enkelt på vem du är som person, och vem ni är som familj. Man kan dock passa på att ha lite kul när man väl är igång. Därför finns här möjlighet att både designa själv liksom att välja bland färdiga versioner på skyltar till brevlåda eller klistermärken som du klistrar på din befintliga brevlåda. Få hem dessa snabbt och enkelt och sätt igång att montera upp den för att se vilka resultat du får i nuet och för längden!

 

Stans coolaste brevlåda

 

Bombastisk och fantastisk, underhållande och informativ. Som den ska vara, men också lite mer. Gör något nytt med din brevlådeskylt och gör med det en positiv förändring på alla som ser den. På brevladaskylt hittar du en brevlådeskylt oavsett vem du är och vad du har för krav. Är ditt största men att brevbäraren inte verkar förstå att du inte vill ha reklam? Se då till att det syns extra bra, då han eller hon kanske har glömt sina glasögon varje gång det skett. Omformulera ditt budskap för att göra arbetsdagen lite roligare för läsaren, men håll dig på din kant då du inte vill att folk ska stå och glo och inte kunna tyda den allt för länge. Det resulterar nog i att du nog får reklam i brevlådan ändå. Här har man alltså bevisat att brevlådeskyltar är något som är värt att satsa lite extra på!