De mest användbara citaten som skrivits

Smarta och kanske inte alls så smarta människor har i alla tider tänkt på ett bra sätt som andra har skrivit ner och som senare har gått till historien. Dessa är ord som fortfarande citeras idag och de kallas ju citat. Citat kan ju användas till en hel rad grejer och vissa väljer att inreda sitt hem med just ord som passar livsstilen man lever. Här ska du få se en guide i hur du får tag på de bästa citaten som någonsin har skrivits och vad du kan göra av informationen du ska få här.

  • Citat är roliga, och så kan citat vara allvarliga och väldigt intelligenta. Du väljer själv vilket citat du är ute efter och vilket som passar den situation du tänker att citatet du letar efter är ämnat för. Fundera först på vad du vill använda ditt citat till.
  • När du kommit fram till ett sätt att använda det; det kan vara som inredningsdetalj i ditt sovrum och då ha antingen ett par lugnande ord eller ord som uppmuntrar dig att följa dina drömmar. Du kan också använda citat på din arbetsplats och gärna om du själv är arbetsledare och kan påverka dina arbetares arbete. För att få dem att jobba bättre och att må bra kan du placera några uppmuntrande ord i ytan de rör sig runt. Fundera alltså på var du vill placera ett citat. Är det hemma, eller på jobbet?
  • Fundera på hur du vill att citatet ska framföras. Om du inte skriver dem själv och kan droppa ett citat när du är tillsammans med någon du älskar och betraktar en solnedgång eller när du ser ditt barn förlösas så att du utbrister några ord av hänförelse kan du ta andras citat och göra dem till dina egna. Du kan antingen läsa upp dem på en stor kulturell afton, hemma eller när du är bortbjuden och oavsett om du är på ett ställe där man konsumerar snabbmat eller om ni är på den flottaste restaurangen i stan. Varje situation är ett tillfälle. Somliga väljer att skriva ner dem. Att måla citat på väggen eller att köpa eller tillverka plåtar eller utskrifter i trä med ord man tycker speciellt mycket om. Låt fantasin flöda. För det handlar ju om just det, att skapa något trivsamt med hjälp av det man tycker om.
  • Fundera på hur du kan göra det själv så att det inte blir dyrt. Du kan antingen skriva dina egna citat eller tillverka en fysisk utskrift av dem och placera på ett fint och innovativt sätt. Läs citat här för att inspireras ännu mer. Läs citat av kända författare och filosofer liksom politiker och andra kändisar som yttrat gyllene ord någon gång i sin livstid eller i en påhittad tid efter det. Bläddra bland olika kategorier så att du hittar rätt till slut. Så att du hittar ett citat du tycker om eller påminner om det du var ute efter från första början.
  • Känn in citatet och var nöjd. Betrakta det, hängandes på väggen eller som en bakgrundsbild i din dator.